Executive coach

Ben je leidinggevende of misschien de eigenaar van een bedrijf, dan moet je jezelf ook zo zien en gedragen. Gaat er iets niet zoals het hoort, of zoals de regels voorschrijven dan moet je daar als leidinggevende op inhaken. Zowel zakelijk als in je privéleven moet je regie, en de controle hebben om succesvol te kunnen zijn. Wil je bewust deze keuze maken, dan ga je aan de slag met een executive coach om effectief aan een duurzame groei te werken. Zakelijk is het doel om het maximale rendement uit je onderneming te halen, want je weet dat het erin zit alleen moet het eruit komen. 

Executive coach

Waar gaat het vaak mis?

Zoals bij het bouwen van een huis is de fundering een belangrijk element, zonder stevige fundering kun je niet bouwen en stort op een gegeven moment alles in elkaar. Een executive coach zorgt dat er een solide basis komt, van waaruit je leiding kunt geven en de groei kunt realiseren die je wenst als eigenaar. Het principe van van de werkwijze is eigenlijk heel eenvoudig, er wordt gekeken waar je nu met je bedrijf en als persoon staat en waar je naartoe wilt. Er zijn verschillende opties om samen te werken, alles begint bij elkaar te leren kennen. 

Verschillende trajecten

Met het traject van een jaar, zie je echt een complete metamorfose op zowel privé als zakelijk gebied, wekelijks bel je met de executive coach en vier keer per jaar heb je een persoonlijk gesprek met elkaar. Er zijn altijd keuzes of vragen tijdens het jaartraject waar je niet direct een antwoord op weet, tijdens een gesprek kun je deze doornemen met de coach. Door de juiste vragen te stellen, zie je in wat je niet hebt gezien of misschien niet wilde zien. Er wordt te vaak in patronen gedacht, en rondjes gedraaid omdat dit bekend terrein is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *