logo_rondomwerk

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Een van mijn werknemers kon niet meer goed meekomen met het werk dat er verricht moest worden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan een aantal website had bezocht en met elkaar  had vergeleken. Sprak Rondom Werk mij het meeste aan.

Een zeer hoog plaatsingspercentage en veel persoonlijke aandacht

Toen ik terecht kwam op de website van Rondom Werk kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf beschikt onder andere over een plaatsingspercentage van 73% en vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk. Op het internet zijn ook zeer veel erg positieve reviews van voorgaande klanten te vinden. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Vitaalteam

Een aantal gesprekken met Rondom Werk 

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we de situatie uitgelegd en het bedrijf wilde ons graag helpen. Hierna heeft zowel mijn werknemer als ik een aantal gesprekken gehad om een goede oplossing te vinden. Nadat we een aantal gesprekken hadden gehad besloten om een andere baan voor mijn werknemer te vinden. Rondom Werk had al erg snel een andere baan gevonden waar hij het nu erg naar zijn zin heeft. Daarom zijn we allemaal ook zeer tevreden over het resultaat en de begeleiding. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goede loopbaanbegeleiding, arbodienst of een re-integratietraject wanneer er problemen zijn op het werk en jij hier graag goede begeleiding voor wilt met veel persoonlijke aandacht.