Ik wilde gister even snel iets in de schuur zetten en omdat ik haast had, heb ik de sleutel iets te hard omgedraaid. Ik wist eigenlijk ook wel dat ik dat niet moest doen omdat de sleutel oud was en het slot heel stug, en toen is de sleutel afgebroken in het slot. Dat is natuurlijk heel vervelend want op die manier kon ik het slot niet meer open en ik kon ook niet meer in de schuur komen. Ik ben toen eerst maar naar mijn werk gegaan omdat ik er geen zin in had om een vrije dag te moeten nemen. De sleutel is afgebroken in het slot en daar kon ik op dat moment even niets aan doen. Ik wist dat wanneer de sleutel is afgebroken in het slot je een slotenmaker moet gaan zoeken, maar omdat ik nu eerst niet direct in de schuur hoefde te zijn, heb ik gewoon even gewacht met het zoeken naar een goede slotenmaker. Ik heb daarom eerst mijn werkdag afgerond en pas de volgende dag ben ik gaan zoeken naar een persoon die het slot weer kon maken. Ik moest namelijk wel weer in mijn schuur kunnen want ik had daar ook mijn fiets staan en zonder fiets kan ik niets. Ik ben toen op het internet gaan kijken naar mogelijkheden om een goede specialist te vinden die mij kon helpen. De sleutel is afgebroken in het slot en dat betekent dat je deze restanten sleutel eerst weer uit het slot moet halen. Ik heb daarom goed gekeken waar ik moest zijn en ik heb toen de site slotenmaker-holland.nl gevonden. Deze site is uitermate handig voor mensen die dergelijke problemen hebben. Mijn sleutel is afgebroken in het slot en dus was deze site alles wat ik nodig had. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier gaat kijken naar mogelijkheden om een vakspecialist te vinden, je heel snel een geschikt persoon kunt laten overkomen. Ik ben daarom blij dat ik deze handige site gevonden heb want zonder deze pagina liep ik nu waarschijnlijk nog te zoeken.

Mijn sleutel was afgebroken in het slot maar een specialist kwam mij toen helpen

De sleutel is afgebroken in het slot van mijn schuur en u begrijpt dat dat heel vervelend was. Ik ben echter blij dat ik de site slotenmaker-holland.nl heb gevonden want deze site kon mij in contact brengen met de vakman die mijn deur weer kon openen. Dat was niet alles wat hij kon doen, hij heeft namelijk ook gelijk een nieuw en goed slot op de deur gezet.

Heeft u ook een probleem?

Mocht u ook een probleem hebben met uw slot, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site slotenmaker-holland.nl surfen
  • Bekijken wie u kunt benaderen voor uw probleem
  • Een keer contact opnemen met een specialist zodat uw slot zo snel mogelijk weer gemaakt kan worden

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ik had mij geen betere service kunnen wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *