Als je voor school of werk vaak Powerpoint presentaties moet maken, heb je waarschijnlijk het gevoel dat je alles al weet van Powerpoint. De kans is groot dat je twijfelt aan het nut van een Powerpoint training. Sommige bedrijven besteden Powerpoints uit en tegenwoordig is een Presentatie laten maken vrij normaal voor hen. Bij PPT Solutions kun je Powerpoint trainingen volgen en de fijne kneepjes leren van presentaties maken. Vraag je je af wat het nut hier van is? In deze blog kun je lezen waarom het goed voor je is om een training in het maken van presentaties te volgen en wat je eraan hebt.

Leer dingen die je nog niet wist

Veel mensen die vaak met Powerpoint presentaties werken, denken dat ze alles al weten. Vaak is dit echter niet het geval. Powerpoint heeft nog veel verborgen functies waarvan de meesten het bestaan niet weten. De meeste mensen lopen een presentatie slide voor slide door, maar er zijn ook opties om met buttons te werken waardoor je je presentatie een beetje opleukt en interessanter maakt. Als je een Powerpoint training volgt, leer je over de verborgen functies van Powerpoint en leer je om spetterende presentaties te maken.

Hoe gaat een Powerpoint training in zijn werk?

Bij een Powerpoint presentatie training leer hoe precies hoe je presentaties maakt, met templates en lay-outs werkt en hoe je het beste tekst en foto’s in je presentatie verwerkt. De Powerpoint training bestaat uit elf opdrachten, die je tijdens de training gezamenlijk doorloopt. Als je geslaagd bent voor de training of hem hebt afgerond, blijf je toegang houden tot het leerprogramma waardoor je alle video’s en opdrachten nog een keer kunt bekijken en maken. In het programma zit je in een community, die je altijd vragen kunt stellen over een oefening of opdracht, of je nu al klaar bent met de training of er nog middenin zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *