Wil je graag iets delen met de rest van Nederland? Bijvoorbeeld reclame of een boodschap. Dat kun je dan op veel verschillende manieren doen. Denk maar aan social media, reclame borden, radio en tv maar ook via l2l ledscreens. Dit is een opvallende manier waarmee je gelijk een grote groep mensen mee kan bereiken. Het is eens wat anders dan je reclame in een reclame foldertje te zetten. Maar wanneer kies je nu eigenlijk voor deze optie?

Opvallen

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je opvalt, moet je dus voor een outdoor led scherm gaan. Door de kwaliteit van het scherm, de opvallende kleuren, het grote beeld en de heldere kleuren kunnen de mensen in de omgeving er niet omheen draaien om er naar te kijken. Het trekt ze dus letterlijk aan om naar te kijken.

24/7 beschikbaar

Omdat het een scherm is, kunnen mensen het scherm ook in de avond en nacht gewoon lezen. Meestal blijft een ledscreen de gehele dag aan staan. Bij een reclame papiertje is het stukken lastiger om in de avond mee op te vallen. Vaak zien mensen ze niet eens. Daarbij is het ook mogelijk om een ledscreen te verplaatsen hierdoor kan je hem steeds op een gewenste drukke plek zetten. Dit is echter niet mogelijk bij alle ledscreens.

Drukkosten

Een reclame poster of flyer maken kost geld. Het is alleen wel zo dat ze sneller in de prullenbak belanden dan dat er naar gekeken wordt. Daarbij worden er eerst een paar gemaakt voordat je het uiteindelijke besluit neemt. Niet heel goed voor de natuur en ook een beetje zonde van je tijd. Met een ledscreen kan je jouw tekst gemakkelijk veranderen op elk gewenst moment en er wordt niets weggegooid. De kosten die je hiervoor betaald zullen uiteindelijk minder zijn dan bij drukkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *