Mezzanine vloer

Nolte Opslagsystemen

Heeft u momenteel een magazijn, maar heeft u te weinig ruimte om al uw spullen in op te slaan? Dan kunt u ervoor kiezen om te verhuizen of te verbouwen, maar wat u ook kunt doen is kiezen voor een mezzanine vloer. Dit staat ook wel bekend als een tussenvloer, etalagevloer of een systeemvloer. Het biedt de uitkomst als u op dit moment een magazijn heeft, maar u hier nu te weinig ruimte heeft. Een mezzanine vloer zorgt ervoor dat u een etage heeft, waar u meer spullen in kwijt kunt.

Mogelijkheden mezzanine vloer

Klinkt goed? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij Nolte Opslag Systemen. Bij dit bedrijf kunt u kiezen uit mezzanine vloeren in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Elke ruimte is natuurlijk anders en daarom kunt u bij dit bedrijf terecht voor mezzanine vloeren die u op maat kunt laten maken, zodat deze perfect past binnen uw pand. Daarbij kunt u altijd uitgaan van hoogwaardige kwaliteit. Dit bedrijf maakt namelijk alleen gebruik van de allerbeste materialen, zodat de mezzanine vloer altijd in topstaat blijft.

Waarom kiezen voor Nolte?

Wij raden u aan om te kiezen voor Nolte Opslag Systemen. Dit bedrijf is namelijk al jaren de specialist in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van mezzanine vloeren in Nederland. Kortom: u bent voor het hele proces bij dit bedrijf aan het juiste adres. Bovendien worden de vloeren door heel Europa geleverd. Hierdoor is het dus goed mogelijk dat u de vloeren in alle uithoeken van Europa kunt tegenkomen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een op maat gemaakte mezzanine vloer? Neem dan contact op met Nolte Opslag Systemen. U kunt altijd al uw wensen en specificaties aangeven. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden? Tip: het is mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Zo weet u snel wat u kunt verwachten.