Een lichtbak nodig om op te vallen met uw reclame? Bosman Reklame is de specialist in het produceren van diverse soorten lichtbakken voor uw reclame. Bij deze partij vindt u lichtbakken uit geanodiseerd aluminium of kunststof in elk gewenst formaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog vertellen we u er alles over

Lichtbak met LED verlichting

In de lichtbakken van Bosman Reklame wordt LED verlichting aangebracht. Hierdoor ontstaat er een mooie optimale lichtverdeling. LED-modules zijn erg energiezuinig wat als voordeel heeft dat er weinig stroom wordt verbruikt, wat beter is voor het milieu. Doordat er tijdens het fabriceren het gehele binnenwerk wit wordt gespoten, wordt er een egale lichtverdeling bewerkstelligd. Zo heeft u met een LED lichtbak van een optimale uitstraling! 

Mogelijkheden lichtbakken

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de afmeting van de lichtbakken. De diepte van de bakken kan variëren. Zo bedraagt de standaard diepte 20 cm, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een diepte van 17 cm, 14 cm of 10 cm. Ook wat betreft de kleur zijn er diverse mogelijkheden. Standaard zijn de bakken rondom van een zilvergrijze kleur. Toch is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur. De profielen kunnen de specialisten van Bosman Reklame voor u poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Zo kunt u uw reclame nog meer individualiseren of afstemmen op uw huisstijl.

Montage

Montage van de lichtbakken wordt dagelijks gedaan op diverse locaties. De montage-teams van Bosman Reklame kunnen uw reclame deugdelijk tegen allerlei soorten ondergronden monteren. Het neerzetten van uw lichtbak op het dak met behulp van stevige aluminium daksteunen met betonballast kan ook tot de mogelijkheden behoren.

Meer weten over lichtbakken?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over de mogelijkheden van lichtbakken bij Bosman Reklame? Neem dan contact op met onze professionele medewerkers voor een survey op locatie of kom langs op locatie. In de showroom vindt u diverse showmodellen, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de lichtbakken eruit zien.