Kantoorruimte

Een groeiend bedrijf zorgt ervoor dat een eigen kantoor van belang is. Op deze manier ontvang je klanten, beschik je over een eigen rustige ruimte om te werken en kun je productiever zijn. Huren is een makkelijke manier om een kantoorruimte te huren, echter welke manier om een kantoor te huren zijn er eigenlijk? Dit artikel geeft antwoorden.

Huur een plekje in een bedrijvencentrum

Door een plekje te huren in een bedrijvencentrum kun je gebruik maken van allerlei faciliteiten. Denk hierbij aan een eigen privéruimte om rustig te kunnen werken, de receptie met klantontvangst en alle gemakken van een eigen kantoor. Deze gemakken bestaan uit een kopieer en printapparaat, maar ook een bedrijfskantine. Ook kom je in een bedrijvencentrum in contact met meerdere ondernemers, waardoor je netwerk vergroot.

Kantoorruimte

Een serviced office ruimte huren

Een serviced office, bestaat uit een flexibele kantoorruimte, waarbij je een maandelijks bedrag betaalt. Dit bedrag bestaat uit alle extra diensten die van toepassing zijn, zoals servicekosten, het huurtarief, energie, schoonmaak, meubilair en de receptie. Heb je een grote vergadering? Deze kan in een serviced office plaatsvinden, aangezien veel serviced offices beschikken over eigen vergaderruimtes.

Huur een flexwerkplek

Flexwerkplekken bestaan uit een flexplek en een werkplek. Er zit wel degelijk een verschil tussen een flexplek en een werkplek, omdat de beschikbaarheid geheel anders is tussen deze twee termen. Flexplekken zijn geheel anders en dit betreft plekken zonder vaste werkplek. Een flexplek huur je per uur, dagdeel of dag. Het zijn dynamische plekken, waarbij je niet van tevoren weet of er wel een plekje beschikbaar is.

Een flexwerkplek bestaat uit een vast plekje in een kantoor en je betaalt hier vooraf voor. Er zijn werkplekken met een bureau en een eigen locker. Dit zorgt ervoor dat je niet heen en weer hoeft te sjouwen met je eigen kantoorspullen.

Flexwerkplekken zijn bij vele bedrijven centrums te huur en zorgen voor het echte kantoorgevoel. De prijzen zijn verschillend en het betreft veelal een all-in huurprijs. Flexwerkplekken zijn, zoals de naam al zegt, flexibel van aard en je hebt meer zekerheid om een flexwerkplek makkelijk te huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *