Inkomsten

Freelance factoring wil ik als tip achterlaten op deze blog. Werk jij als freelancer dan weet ik als geen ander wat een zorg je hebt als jij je inkomen te laat krijgt uitbetaald. Wanneer jij een dienst hebt geleverd dan wil je natuurlijk zo spoedig mogelijk je betaling ontvangen. Je kunt het je niet altijd zomaar veroorloven om zonder inkomen te zitten. Daarom is Freelance factoring echt een uitkomst. En ik zal je uitleggen waarom. 

Ik heb mij aangemeld bij Finqle, Dit is een bedrijf dat de factuur die ik heb voor mijn debiteur inkoopt. Zodra ik de factuur heb ingediend bij Finqle dan gaan zij direct over tot uitbetalen. Het zal nooit langer duren dan een dag voor ik mijn geld op de rekening heb. Het werkt dus nog sneller dan wanneer ik mijn eigen debiteurenbeheer heb.

Freelance factoring

Freelance factoring is veilig

Het werken met Freelance factoring is echt aan te raden. Het werkt erg snel en ook is het veilig. Als zelfstandige is het natuurlijk soms best wel druk. Je bent tot in de late uren bezig met ondernemen. Het uit handen geven van je debiteurenadministratie is dan ook iets wat mij erg veel lucht geeft. De tijd die ik overhoud spendeer ik liever aan de leuke dingen van het ondernemen. Zo heeft ieder zijn vak en ben ik erg blij dat ik dit adres gevonden heb. 

Neem een kijkje op de website

Bij deze wil ik je uitnodigen om eens naar de website, finqle.nl te gaan. Ik ben er zeker van dat je direct begrijpt waarom ik zo’n tevreden klant ben van deze onderneming. Wanneer je meer informatie wenst dan dat je kunt vinden op de website? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Kortom, deze tip mag niet op deze blog ontbreken dat vol staat met aan te raden adressen.

 

Finqle