Fabius: versterk je positie op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is competitiever dan ooit. Het aankomende decennium lijkt een decennium te worden waarin veel veranderingen gaan plaatsvinden. Waarschijnlijk worden contracten nog flexibeler en dienen werknemers veelzijdiger te zijn dan ooit. Dit plus de heftige competitie zorgt er voor dat je nog meer dan eerst een streepje voor op de rest dient te hebben. Als jij wilt beschikken over de juiste opleidingen en competenties, is een opleiding bij Fabius misschien wel iets voor jou. Binnen het aanbod van deze opleider vind je vele kantoorbanen die altijd in trek zijn. Zo vind je sneller dan gemiddeld een (nieuwe) baan!

Wat kan Fabius voor je betekenen?

De opleidingen zijn allen op MBO niveau, en een vooropleiding is niet vereist bij Fabius. Kortom, je kunt zo instappen zonder al te veel poespas. Bovendien is het mogelijk om binnen 6 maanden al over een diploma te beschikken, en ook vervolgopleidingen behoren tot de mogelijkheden. Fabius Opleidingen staat daarnaast bekend om zijn uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Het is niet voor niets dat meer dan 90% van de deelnemers aan een opleiding van Fabius deze opleider van harte aanbevelen. Velen ontdekken Fabius dan ook door mond-tot-mond reclame.

Binnen het assortiment der opleidingen van Fabius vind je vele vakgebieden die altijd in trek zijn bij kantoren. Denk aan een receptionist(e) of een telefonist(e). Hier hebben bedrijven altijd mensen voor nodig, en als je over de juiste kwalificaties en opleidingen beschikt heb je sowieso een streepje voor op anderen. Hierbij is het aanbod van Fabius divers. Je kunt ook kiezen voor een opleiding administratief medewerker, boekhouden, financiën, commercieel medewerker binnendienst, contact center medewerker, marketing medewerker en nog heel veel meer.