Ben je eigenaar van een bedrijfspand met een grote loods? Of werk je in een fabriek en ben je op zoek naar manieren om jouw werk efficiënter uit te voeren? Werp dan eens een blik op de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot elektrotransport. Het (intern) vervoeren van goederen kost enorm veel tijd en kan daarnaast ook, wanneer veel handmatig gebeurt, voor veel verzuim zorgen. Medewerkers die bijvoorbeeld dag in, dag uit met zware pakketten moeten werken kunnen op den duur last krijgen van dingen als hun onderrug, gewrichten en ga zo maar door. Elektrotransport biedt voor bedrijven die op zoek zijn naar dergelijke oplossingen vele verschillende mogelijkheden. Verlaag het verzuim en verhoog de efficiënte, kies voor elektrotransport!

Wat is elektrotransport?

In principe is elektrotransport een vrij breed begrip. Het omvat namelijk alle vormen van intern transport, maar dan op elektrische wijze. Denk bijvoorbeeld aan elektrische palletwagens, wagens voor het vervoeren van goederen voor bijvoorbeeld order picking en wagens voor het verplaatsen van rolcontainers. Al deze zaken gebeuren tegenwoordig regelmatig op ARBO onverantwoorde wijze. Hierdoor kan het verzuim binnen een organisatie enorm toenemen, wat van grote invloed kan zijn op de bedrijfsvoering. Daarnaast is het handmatig vervoeren van goederen ook niet de meest efficiënte manier van werken; elektrotransport is hier een stuk sneller in. Redenen genoeg dus om te kiezen voor de elektrotransport oplossingen van WEWO Techmotion.

Wie is WEWO Techmotion?

WEWO Techmotion is een bedrijf die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van elektronische oplossingen voor vele verschillende branches. Van de zorg tot fabricage en groothandel. Waar een probleem is, heeft WEWO Techmotion een passende oplossing voor. En doordat zij zelf elke stap in het proces uitvoeren, van design tot productie, kunnen zij ook zeer veel maatwerk mogelijkheden aanbieden. Ontdek de diverse mogelijkheden bij WEWO Techmotion en ga eens met ze in gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *