De perfect passende BHV cursus voor jouw onderneming

In ieder bedrijfspand moeten genoeg BHV’ers aanwezig zijn, zodat in het geval van een noodsituatie er genoeg mensen zijn die kunnen helpen om het noodgeval te verhelpen en alle aanwezigen in het pand te kunnen evacueren. Met een BHV cursus kun je ervoor zorgen dat er genoeg medewerkers zijn die opgenomen kunnen worden in het BHV team, wat meer speling geeft in wie er allemaal aanwezig moeten zijn. Met een van de BHV cursussen van G4S zorg je ervoor dat je medewerkers in slechts twee dagen tijd weten wat er gedaan moet worden en kunnen ze direct ingezet worden voor wanneer dit nodig is.

De verschillende BHV cursussen

G4S heeft verschillende BHV cursussen, geschikt voor iedere onderneming. Elk bedrijf heeft andere behoeftes aan wat er wel en niet nodig is om het BHV team te versterken, waardoor de verschillende cursussen bij G4S bij iedere behoefte te gebruiken zijn. De cursussen duren slechts twee dagen en zijn daarom goed met de reguliere werkzaamheden te combineren. Aan het einde van de cursus krijg je bij een voldoende afronding een officieel erkend certificaat en kun je meteen aan de slag om het team te versterken.

Voor iedere tak van de onderneming is er wel een BHV cursus bij G4S beschikbaar. Deze zijn niet alleen geschikt voor elke laag van je onderneming, maar ook voor elk niveau van kennis. Je kunt bij G4S een basis BHV cursus volgen, zodat je alle ins en outs die er nodig zijn aanleert. Ben je al meer ervaren met deze werkzaamheden, maar wil je je kennis actueler maken? Dan kun je een van de herhalingsopleidingen doen. Hiermee verleng je ook de geldigheid van je BHV certificaat. Ook voor meer specialistische BHV cursussen, zoals het blussen van kleine brandjes of Eerste Hulp verlenen, ben je bij G4S aan het juiste adres. Zorg ervoor dat je kennis op het gebied van BHV optimaal is en volg de best passende BHV cursus bij G4S, op de manier zoals jij dat wilt.