Container verkoop: welke container past bij jou?

container verkoop

Container verkoop neemt nog steeds toe en dat is niet zo gek. Een container op je terrein plaatsen kan gemakkelijk een tekort aan opslagruimte of personeelsruimte oplossen. Maar welke vorm van container verkoop past bij jou?

container verkoop

Je kunt:

  • een container kopen
  • een container huren
  • een tweedehands container kopen

Welke container het beste past bij jou hangt af van een aantal factoren. Je kunt daarbij denken aan het tijdsbestek waarin je de container nodig hebt, je budget en je wensen met betrekking tot functie en afmetingen. 

Container verkoop

Wanneer je een structureel tekort aan ruimte hebt, is het aan te raden een container te kopen. Je hebt de container dan volledig in eigen bezit. Natuurlijk kun je bij je keuze rekening houden met de beschikbare afmetingen. Bovendien kunnen sommige leveranciers de container voorzien in een kleur die past bij jouw bedrijventerrein.

container verkoop

Container huren

Is jouw ruimteprobleem slechts een tijdelijke situatie? Dan kun je overwegen een container te huren. Je krijgt de container dan in bruikleen van een leverancier tot jouw ruimtetekort niet meer aan de orde is. Maak hierover duidelijke afspraken met de leverancier en denk ook na over je budget. Is huren echt de voordeligste optie of kun je wellicht toch beter een container aanschaffen?

Gebruikte zeecontainers

In sommige gevallen kan een gebruikte zeecontainer beter binnen jouw budget passen. Afhankelijk van hoe lang je de container nodig hebt, kan het kopen van een gebruikte zeecontainer zelfs voordeliger zijn dan huren. Vraag altijd bij de een leverancier om advies bij je aanschaf.