Jouw LinkedIn-profiel is de sleutel tot uw professionele merkstrategie. Het maakt echter niet uit wie je bent of wat je doet; het is niet gemakkelijk om over jezelf te schrijven. Trouwens, wie kan de tijd vinden om hun LinkedIn-profiel zelf te voltooien? Je mist elke dag kansen en netwerkpotentieel dat jouw LinkedIn-profiel een skelet blijft van wat je aanbiedt.

Misschien is het de tijd om de ondermaats presterende LinkedIn-profiel om te zetten in een krachtige  carrièretool die jouw vaardigheden, ervaringen onder de aandacht brengt en indruk maakt op hetnetwerk van connecties.

Het goede nieuws is dat je het niet alleen hoeft te doen. Mijn team van professionele branding specialisten en deskundige Linkedin-schrijvers zal rechtstreeks met je samenwerken om een ​​uniek professioneel profiel te creëren dat indruk maakt op jouw netwerk, jouw merk opbouwt en je helpt jouw ​​doelen te bereiken. We nemen de tijd om meer te weten te komen over u en uw doelen om een ​​strategisch profiel te creëren dat effectief presteert.

LinkedIn zou een essentieel onderdeel moeten zijn van de zoektocht naar een baan. U kunt uw professionele netwerk opbouwen, solliciteren op vacatures die op LinkedIn zijn geplaatst of een profiel opstellen dat recruiters aantrekt . Idealiter doe je van elk een klein beetje.

LinkedIn kan ook een van de meest waardevolle leerplatforms zijn bij het zoeken naar werk, maar alleen als je de juiste mensen volgt en contact maakt. Hieronder staan ​​mijn favoriete experts op het gebied van het zoeken naar werk – cv-schrijvers, recruiters, loopbaancoaches en HR-professionals – die je op LinkedIn kunt volgen om je zoektocht naar werk in 2019 een boost te geven.

Een LinkedIn specialist zal nauw met je samenwerken om een ​​hoogstaand, doelgericht LinkedIn-profiel te creëren dat je effectief markeert. Het beste nieuws van allemaal? De LinkedIn specialist doet al het werk. Zijbieden allesomvattende Linkedin-profiel opbouwdiensten, van Linkedin-optimalisatiediensten, het schrijven van LinkedIn-profielen tot het uploaden van de geoptimaliseerde LinkedIn-profiel naar LinkedIn voor jou. Het doel van de LinkedIn specialist is om je een LinkedIn-profiel te bieden waarvan je trots bent dat je het online vertegenwoordigt. Zij weten hoe je als expert moet profileren en helpen je in contact te komen met jouw doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *