Aanleg van een bedrijfstuin

De aanleg van een bedrijfstuin is nog niet zo gemakkelijk. Het zijn vooral projecten voor bedrijven die veel klanten ontvangen en zij willen door de aanleg van een bedrijfstuin hun imago versterken. Dat betekent dat de bedrijfstuin goed moet aansluiten bij de uitstraling van het bedrijfspand. Het doel van de aanleg van een bedrijfstuin is dat de verkoop van de producten wordt gestimuleerd. De bedrijfstuin moet daarom toegankelijk zijn voor de klanten, zodat zij een fijn plekje hebben om goed te kunnen nadenken over hun aankoop. Een voorwaarde daarvoor is dat de sfeer in de tuin dezelfde is als die binnen in het bedrijf.

Aanleg van een bedrijfstuin voor Tulp Keukens

BTL heeft in 2019 de opdracht gekregen voor de aanleg van een bedrijfstuin bij Tulp Keukens in Rijssen. Dat is in een aantal stappen gebeurd. Het idee voor de tuin is afkomstig van een bedrijfstuin bij een andere vestiging van Tulp Keukens. De nadruk ligt op grassen in een abstracte vorm, afgewisseld met een aantal bomen. Door deze inrichting wordt eenzelfde sfeer gecreƫerd als in de showroom van het bedrijf. De showroom was korte tijd voor de aanleg van de bedrijfstuin voltooid.

BTL Advies en Realisatie

De opdracht voor de aanleg van een bedrijfstuin voor Tulp Keukens in Rijssen is uitgevoerd door de vestiging van BTL in Hengelo. Het ontwerp is het resultaat van intensief overleg tussen BTL Advies en BTL Realisatie. Nadat het ontwerp is voorgelegd aan Tulp werd dit vrij snel goedgekeurd. Daarna kon BTL Realisatie aan de slag om de bedrijfstuin werkelijk te realiseren. Tulp Keukens is erg blij met het eindresultaat. Om de bedrijfstuin in een goede conditie te houden zal BTL de komende jaren ook het onderhoud van de bedrijfstuin voor zijn rekening nemen.